Home
Voorstellen
Gastouderopvang
Praktische info
Contact
Sitemap
Privacy statement

Mijn naam is Corianne Harteveld en ik woon samen met man Marcel en zoontjes Timo en Lucca in Kaatsheuvel. Sinds 2006 vang ik vol enthousiasme kindjes van o tot 4 jaar op als gastouder.

 

In de opvang zoals ik die voor ogen heb combineer ik de huiselijkheid en kleinschaligheid van gastouderopvang met de professionaliteit en structuur van een kinderdagverblijf. Dit betekent onder meer dat ik werk met een vast dagschema en leuke thema's, waarbij ik de spontane initiatieven van de kinderen zeker niet vergeet!

 

De kinderopvangbranche is volop in beweging en ik vind het erg belangrijk mezelf hierin steeds te blijven ontwikkelen. Dat betekent dat ik naast mijn diploma's; helpende welzijn, basisopleiding spw kinderopvang en Sociaal Pedagogisch Werker, regelmatig cursussen en workshops volg. Vanzelfsprekend ontbreekt ook de opleiding EHBO Hulp bij kinderen en de noodzakelijke herhaling hiervan niet aan dit lijstje.

 

Uiteraard sta ik ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP) waardoor u als ouder in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.

 

Voorstellen via deze website is natuurlijk erg beperkt. Bent u op zoek naar opvang voor uw kindje, of wilt u meer informatie, neem dan contact op voor een kennismaking. Uiteindelijk is de "klik" tussen u en mij het belangrijkste voor een vertrouwde opvang!

 

 

-Ukkepuk; kleinschalige kinderopang in Kaatsheuvel-